Administrar

Conclusions rojes des d'un hotel d'Alcúdia

mianco | 26 Febrer, 2007 21:44

Aquest cap de setmana alguns joves rojos de les illes varem assistir al form@jove organitzat per JSIB. Mitjançant una sèrie de taules rodones, amb aquestes jornades de formació el passat cap de setmana, a Alcúdia, varem analitzar els diferents punts de vista de la política, temes com la formació dels joves, les polítiques de joventut de les diferents administracions, l'esport com a dinamitzador social, els 90 milions d'euros anuals que ens costa IB3 (mentre el Consell de Menorca té un pressupost anual TOTAL de 50 milions) o l'ordenació de territori. Varem comptar amb personatges com Javier Vidal García, Director General d'Universitats del Govern ZP o Xicu Tarrés, batle d'Eivissa i candidat al nou Consell d'Eivissa.

 (Segueix)

Vols anar a IB3?

mianco | 12 Febrer, 2007 22:48

N'hi ha que en saben més que els altres (o al manco això creuen). Sempre ha passat i sempre passarà. És el cas de Fernando Rubio, l'alumne avantajat de Rosa Estaràs en termes de demagògia. En Fernando avui, com a bon portaveu que és, ha afirmat que el fet que el PSIB hagi renunciat a acudir a IB3 respon clarament a una campanya orquestada des de Madrid.

 (Segueix)

Els candidats d'Algaida, sabó i altres herbes

mianco | 11 Febrer, 2007 23:05

El passat divendres alguns companys de Joventuts Socialistes anaren a repartir sabons per Felanitx. M'explicaré: hi havia ple a l'ajuntament i es repartiren sabons als regidors del PP, adjuntant una tarjeta amb tot detall il·lustratiu i a doble cara que resa "volem mans netes". Per cert, vos assegur que per Santa Margalida en JM (Rodríguez) i na Rosa Estaràs (la Princesa demagoga) ja reberen el pack JSIB contra la corrupció, ja que aquest acte l'emmarcam a la campanya dels joves socialistes contra la corrupció.

No molt enfora, concretament a Algaida, altres donavem el nostre suport al nou candidat socialista a la batlia d'aquell municipi: Francesc Miralles, actual regidor de cultura, esports i joventut. Em qued amb una frase del candidat: "la confiança es guanya al carrer i amb la gent, no a un despatx o dins un cotxe oficial" (segons el meu entendre en referència a Rosa Puig, candidata del PP). Miralles representa els valors d'allò que crec que ha de ser el socialisme: joventut i futur, feina REAL amb la gent, empatia, humilitat, modernitat, innovació i cultura. Òbviament l'acte també comptà amb la presència de Xisco Antich i de Francina Armengol, així com del president del senat, Javier Rojo.

Seguim treballant per aconseguir el canvi, tots ho feim. Tenc la ferma seguretat de que junts ho aconseguirem. Fem-nos un plantejament seriós cara a la campanya electoral i pensem en que tenim un denominador comú.

Grosske és l'excusa

mianco | 08 Febrer, 2007 21:45

No conec a Grosske, no puc opinar d'ell a nivell personal, no som companys de partit i segurament tampoc tenim un mateix ideal. Com a polític em sembla prou seriós, i he de reconeixer que últimament s'ha guanyat les meves simpaties: encara que casa seva es troba al terme municipal de Sencelles em consta que visita freqüentment el nostre poble, Santa Eugènia.

 (Segueix)

Alguns joves de Santa Eugènia

mianco | 07 Febrer, 2007 22:33

En el marc de la difusió que el grup Entesa per Santa Eugenia-UM-PSIB-PSOE estam fent de la nostra candidatura conjunta cara a les properes eleccions locals la setmana passada varem organitzar un sopar per a joves taujans de 17 a 26 anys, per tal de fer-los arribar el nostre acord, la nostra idea de futur i recollir quines són les seves sensibilitats i propostes per a aquests pròxims quatre anys.

 (Segueix)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS