Administrar

Sordera

mianco | 13 Març, 2007 11:03

Navegant per la xarxa un pot trobar notícies d’allò més curioses, informació que moltissimes vegades cau en l’oblid i documentació que els mitjans de comunicació tradicionals no publiquen. Per alguna cosa es considera Internet com a la democràcia més pura possible: la seva informació és lliure, temporal o atemporal, generalment asincrònica. En aquest cas es tracta d’una informació de fa uns anys, però comprovareu que continua vigent. Vet aquí la resposta a moltes de les nostres preguntes:

 (Segueix)

A tots vosaltres: Gràcies.

mianco | 02 Març, 2007 11:56

No puc fer més que donar les gràcies. Gràcies a tots aquells que directa o indirectament han contribuït a que els joves d’aquestes illes tenguem un pes específic a les llistes electorals del PSIB-PSOE a tots els nivells. Sense entrar a valorar la presència dels nostres joves a les candidatures de molts municipis m’alegra que l’11 hagi adoptat la denominació de “nombre màgic”.

 (Segueix)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS