Administrar

Els Taujans i la flama

mianco | 30 Abril, 2007 10:46

Als taujans ens agrada la bauxa, d’això no n’hi ha dubte, i l’acte d’ahir, diuemnge 29, en va ser una prova més. El Correllengua 2007 passà per Santa Eugènia, la flama arribà a l’ajuntament poc després de les dues de l’horabaixa. Prèviament els mestres de l’escola pública Mestre Guillemet havien penjat una pancarta en favor de la llengua catalana i la pròxima responsable de la delegació de l’OCB de Santa Eugènia, Dolça Feliu, havia llegit el manifest davant un centenar de taujans, convidant a l'administració pública a fer un esforç en favor de l'ús i la defensa del català.

 (Segueix)

La Matasfera

mianco | 29 Abril, 2007 10:35

Quan parlam de Matasfera parlam d’un món bucòlic, una esfera on no existeix el problema de l’habitatge perquè es tornen el 60 % de subvencions del Govern central en matèria d’habitatge protegit, on no és necessari invertir en universitat degut a les grans taxes d’universitaris que hi ha, on hi ha una televisió plural i gens polititzada, on no existeix el problema de l’estacionalització del treball i on es pot presumir de crear llocs de treball en absolut precaris, amb grans sous i a 40 hores setmanals. A la Matasfera allò que fa falta és invertir en cultura, però no en els creadors o fomentant els hàbits culturals aprofitant els recursos que hi ha... és imprescindible la construcció d’un gran teatre d’òpera, és imprescindible la magnificència descontrolada.

 (Segueix)

Ja és definitiu: tenim llista a Sant Eugènia

mianco | 20 Abril, 2007 18:57

Despres d'un temps de negociacions prudent, aquesta setmana hem tancat la candidatura d'Entesa per Santa Eugènia, UM i PSIB-SOE per a les properes eleccions municipals. Crec que tots ens podem donar per satisfets, perquè hem fet un gran projecte.

Som ambiciosos i aspiram a tot. Com a Secretari General de l'agrupació socialista taujana em don ben per satisfet, ja que per primera vegada obtindrem representació, amb tota probabilitat al consistori taujà. Quatre anys després de la constitució de l'agrupació estam a punt d'assolir el primer èxit, que ben segur que no serà el darrer. Ara l'objectiu és aconseguir la gestió d'una àrea i continuar creixent com a partit al nostre poble.

 (Segueix)

Millorar les nostres ciutats, millorar els nostres pobles

mianco | 02 Abril, 2007 20:31

La Llei de Barris que proposa el PSIB-PSOE per els pròxims quatre anys em sembla una gran iniciativa. Vos ho argumentaré: crec que és un dels canvis a nivell social que cercam tots aquells que tenim una ideologia més o manco esquerranosa, és un canvi de model, és passar d'un model expansiu a un model qualitatiu i, sobretot, perfectament sostenible.

 (Segueix)

La Revolució tranquil•la

mianco | 01 Abril, 2007 18:12

Si teniu l’oportunitat no vos perdeu l’entrevista feta a Ian Gibson que publica avui a la contraportada un dels enemics públics del PP, el diari El Pais. Aquest irlandès hispanista afirma que perceb que el PP intenta crispar la societat, però que no nota aquesta crispació a la gent de carrer, que l’estat està visquent una revolució tranquil•la.

 (Segueix)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS