Administrar

Només som un vulgar mileurista (no som digne)

mianco | 22 Juny, 2007 11:57

Teresa Martorell, primera tinent de batle a l’Ajuntament de Calvià, considera que el sou de 60.000 euros anuals que tenia fins ara el Caudillo Delgado no “dignificava” la seva posició. Martorell considera que l’autoaugment del 50 % del sou del batle no és un abús, considera que cobrar més que el president del Govern de les illes no és un abús.

 (Segueix)

Deixa la política

mianco | 21 Juny, 2007 16:44

Si fa unes setmanes vaig publicar un artícle anomenat "Deixar la política", ara, després de la derrota (derrota democràticament sense excuses, encara que alguns ens vulguin fer creure que la mare de Déu nom Bet) rebem la confirmació: Matas deixa la política. Ens ho comunica un dels digitals dretans més visitats dels darrers temps. Les preguntes fetes fa quinze dies segueixen vigents. S'acosten en Delgado i els quaranta lladr... assessors?! El metge dirà...

Per cert, no te desperdici la valoració que es fa de la retirada de Matas. Com sempre, i fins i tot d'això, la culpa la tenen tots els altres. És fantàstic!

Canvis (per bé!)

mianco | 17 Juny, 2007 11:40

Ahir vaig prometre el meu càrrec com a regidor. Vaig prometre, no vaig jurar, perquè les connotacions que em provoca una promesa són molt més positives que les que m’inspira un jurament. Em sembla molt més bonic prometre, és un compromís verbal que s’ha de complir, em sembla molt més net, més transparent.

 (Segueix)

Ja es oficial!

mianco | 14 Juny, 2007 17:19

UM recolzarà la investidura de n'Aina Calvo dissabte. La resposta a la proposta del PP no serà fins dilluns, la qual cosa m'ensum que, amb total seguretat, serà un pur tràmit. Ja tendrem temps per valorar-ho!!

Sa Riostra ja és aqui!

mianco | 14 Juny, 2007 11:47

Ja està fet! Ja hem posat en mans de la Conselleria de Presidència i Esports del Govern Balear la documentació per a donar d’alta la nova Associació de joves de Santa Eugènia, “Sa Riostra”. Em sap greu no haver trobat cap definició de riostra en català a la xarxa, en qualsevol cas el nom el posàrem pensant en que els joves som els fonaments del futur. (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS