Administrar

"No! Alberto no"

mianco | 16 Gener, 2008 12:04

No. Gallardón no.

Batles de ciutats espanyoles com Càdis o Oviedo tenen l'opció d'anar a les llistes del PP al Congrés, però el de Madrid no ho farà. No li permeten. No l'hi volen.

La influència de la presidenta Aguirre és major del que m'hagués pogut imaginar. No descart que Rajoy també temi a Ruiz Gallardón i a la seva manera de fer política (tal vegada massa centrista, o simplement "centrista", per a la cúpula popular), però és manco probable. El PP en bloc té gairebé assumit que després de perdre aquestes eleccions hauran de cercar un candidat nou per a afrontar amb garanties els propers 4 anys d'oposició.

 (Segueix)

Reflexions i exposicions vÓries

mianco | 15 Gener, 2008 10:47

Ara si. Ja visualitzam la cara i els ulls dels candidats a votar el President del proper Govern Espanyol. Alguns probablement diran que ja era hora, que les candidatures (o al manco els candidats) haurien d’haver estat totes tancades des de fa dues setmanes, però són els processos interns dels partits els que, en moltes ocasions, marquen la sel·lecció i l’elecció de candidats. De qualsevol manera és important que la ciutadania conegui bé qui els representarà a Madrid, tenint en compte, com comentava, que en alguns casos la ciutadania passa a un segon pla.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS