Administrar

Fent hist˛ria: avui nomÚs rebrota l'emociˇ

mianco | 27 Febrer, 2008 10:05

 


 

Diversos companys ja han contat el miting d’ahir vespre en primera persona. Jo també hi vaig esser i puc subscriure tot allò que s’ha dit: va esser l’acte polític més espectacular que s’ha organitzat en aquestes illes.

 (Segueix)

Campanya PSC

mianco | 20 Febrer, 2008 14:28

A Catalunya s'hi fan coses vertaderament interessants, sempre ho he pensat. Escric aquest post simplement per mostrar-vos la darrera campanya del PSC. M'ha semblat original.

 

 


 

 

Podeu accedir-hi fent un click aqui. 

PAZ

mianco | 09 Febrer, 2008 12:33

Imagin que la majoria de vosaltres ja haurà vist el video de la Pataforma de Apoyo a Zapatero (PAZ), en qualsevol cas, per a facilitar-vos la visita, he penjat el video en aquest post. PAZ és la nova inicitiva mediàtica del PSOE cara a les properes eleccions generals, a la qual representants de diferent col·lectius socials, culturals i artístics donen el seu suport a la candidatura de Zapatero.

 

Pensaments de dia, recomanacions de nit

mianco | 07 Febrer, 2008 22:02

22:33 (una hora curiosa) quan començ a escriure aquest post. És un bon moment per fer balanç del que ha estat aquest dia.

El dia ens ha saludat amb una notícia interessant: el candidat Mariano parla de contractes i parla d’immigrants. Expulsarà els que no tenguin contracte i a aquells que en tenguin (a esser possible fixe, m’imagin...) n’hi farà signar un altre: una acord escrit en el qual l’immigrant es compromet a aprendre la llengua i la cultura del pais. La llengua de Cervantes i les costums i la cultura del país d’Aznar, per suposat. En aquest sentit els centre i sudamericans hi tenen molt guanyat, habitin on habitin, ja que processos d’immersió lingüística en una llengua que no sigui la de l’imperi on un dia no s’hi posava el Sol... més aviat 0. Fantàstic: gran potada als fonaments de la integració i la no-segregació, puntada de peu als avanços en matèria social i al progrés i la modernitat d’un estat que ha evolucionat a passes de gegant en els últims temps.

 (Segueix)

Els tres porquets o Cr˛nica de tres personatges (per a tots els p˙blics)

mianco | 05 Febrer, 2008 20:56

Primer personatge del dia. Javier León de la Riva, batle de Valladolid (PP). Referent a l’assassinat d’un jove francés resident a Valladolid, un digital ens conta el següent: “El alcalde vinculó el crimen a la pérdida de autoridad de los padres. Criticó que la gestión del PSOE «ha minado su autoridad» al permitir que «dar un cachete a un chaval pueda sentarles ante los tribunales”. L’il·luminat governa amb majoria absoluta des de 1995.

Des del PSOE se l’ha titllat de neanderthal. Sobren més comentaris.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS