Administrar

Huguet, Senador

mianco | 15 Marš, 2008 12:55

Joan Huguet serà el nou senador autonòmic. El nou estatut marca que els dos senadors autonòmics han de ser elegits per criteri de representativitat d’acord amb els partits que formen la cambra, per tant, aquest haurà de ser un membre del PP. Dimarts que ve serà votat pel ple del Parlament: no sé si el sistema d'elecció és el més adequat, però en qualsevol cas és el que impera i el que s’ha de respectar.

 (Segueix)

L'OxÝmoron

mianco | 14 Marš, 2008 10:06

La companya Marian Suárez, diputada per Eivissa pel Canvi, fa unes setmanes utilitzà el concepte Oxímoron per a referir-se a la política ambiental del PP. He marcat el link a la definició d’Oxímoron que ens dona aquest mar de coneixements que és la Viquipèdia, per a facilitar la idea parlar “d’intel·ligència militar”, de “guerra preventiva” o de “llum fosca” són exemples d’oxímorons, utilitzats freqüentment en retòrica.

 

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS