Administrar

Altes dosis de cara i desvergonya

mianco | 24 Abril, 2008 11:45

He trobat interessant l’article que ha escrit avui Eberhard Grosske. És un tema que domina molt més d’allò que ho puc fer jo, evidentment. No puc explicar quin és el procés de demagogització i d’absurdesa al qual pot arribar el Partit Popular, en aquest cas, tan bé com ell. Simplement recomanaria accedir al link.

 (Segueix)

L'Economia basada en el Coneixement

mianco | 22 Abril, 2008 12:27

Societat del Coneixement és un concepte clau a l’actualitat. Sovint economistes, educadors, sociòlegs i politics –entre molts d’altres- s’omplen la boca de Societat del Coneixement. A un article passat vaig intentar fer cinc cèntims (quina gràcia que em fa aquesta expressió!) del concepte en qüestió. Era just després de presentar una Proposició no de llei davant el Ple del Parlament que va ser aprovada per unanimitat, una mostra de que, en efecte, tots hi creuen.

 (Segueix)

Escola de Formaciˇ Permanent 2008

mianco | 18 Abril, 2008 10:40

La setmana que ve s’inaugura l’Escola de Formació Permanent 2008, cicle de curos que, com cada any, organitza la Federació dels Socialistes de Mallorca. Des de dia 28 d’abril i fins finals de juny es realitzaran un total de 12 cursos, totalment oberts a qualsevol participant.

 (Segueix)

AÝdo o la imatge de la generaciˇ JASP

mianco | 16 Abril, 2008 17:49

Ser ministra amb 31 anys és un gran privilegi. Esdevenir la ministra més jove de la democràcia també ho és. 

La joventut és un indici, però mai pot resultar la principal carta de presentació (o l’única) d’una persona. Vull dir amb això que justificar l’assumpció de qualsevol càrrec per part d’algú apel·lant a la joventut l’implicat/implicada és una valoració molt pobre de les capacitats de la persona: ningú no ha estat elegit, d’entre moltíssims candidats, pel simple fet de ser “jove”.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS