Administrar

L’experiment Linux: el meu Sistema Operatiu és el Kubuntu 8.04

mianco | 08 Juliol, 2008 20:26

He complit amb allò que havia promès i tenc un ordinador amb software totalment lliure. M’he decidit a donar la passa: reconec que estic en procés d’adaptació, que no domin el programari amb fluïdesa, però sent la necessitat d’adaptar-m’hi. El software lliure -la no dependència de cap corporació privada- és, per a la societat del coneixement, el mateix que qualsevol servei públic.

 (Segueix)

La sensibilitat, el sentiment, els mitjans i la democràcia del segle XXI (o el Congrés Federal)

mianco | 07 Juliol, 2008 20:36

Parlar amb sensibilitat i amb emotivitat davant 3000 persones no és tasca fàcil, especialment si es vol ser rigorós i respectuós amb l’altre. El parlar sensible i emotiu arriba endins, xoca amb les estructures més introvertides de cada un, provoca reaccions inevitables i infingibles gairebé per a tothom –llevat dels més grans actors-, i això, volguem o no, als humans ens agrada. Ens agrada anar a cine i al teatre, ens fascina anar a concerts de grups o músics que ens agraden i també ens complau sentir un acudit que ens fa riure.

 (Segueix)

L'experiència YouOS

mianco | 02 Juliol, 2008 21:08

No se quin nivell de coneixença pot tenir el YouOS entre la ciutadania, però es tracta d’una eina que m’ha semblat interessant –i molt-.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS