Administrar

Dia d'Acciˇ Blog 2008: el concepte de Quart mˇn

mianco | 14 Octubre, 2008 22:16

He de reconèixer que la proposta de participar al Dia d’Acció Blog 2008 em va seduir profundament: la idea d’elegir un dia en concret per a promoure un debat mundial sobre la pobresa em va semblar una iniciativa d’allò més innovadora i creativa. Parlam de milers i milers de persones que invertiran un temps del seu 15 d’octubre en reflexionar i escriure sobre la pobresa. L’any passat, any en que s’inicià el projecte, es parlà de medi ambient. 2800 blogaires hi participaren.

 (Segueix)

La desconfianša amb el cÓrrec de confianša

mianco | 07 Octubre, 2008 10:02

No posa la mà al foc per cap dels seus. Paraules de la presidenta popular Rosa Estaràs –qui va ser vicepresidenta del Govern més corrupte de la història de Balears-, paraules que estableixen un marc polític molt diferent del que, baix el meu punt de vista, és l’ideal per a conformar un equip de govern sòlid i cohesionat. Parlam de l’escenificació de la desconfiança respecte al càrrec de confiança. Curiós.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS