Administrar

Are you the brain specialist?

mianco | 14 Novembre, 2008 23:15

Vaig descobrir els Monty Python uns anys enrere, just en aquell moment en que el Canal 33 emetia els seus capítols ben entrat el vespre. Monty Python's Flying Circus (El Circ ambulant dels Monty Python) era el títol de la sèrie.

El seu humor irreverent i absurd, políticament incorrecte, pura sàtira de la societat del Regne Unit dels anys 60 i 70 em va fascinar. M'agradaria publicar un post una mica diferent i, de passada, compartir una estona de rialles amb tots aquells que accedeixin al meu blog: avui publicaré un sketch d'un grup d'actors que va canviar el concepte de l'humor. 

Esper que sigui tan del vostre gust com ho és del meu!

 (Segueix)

Congratulations President Obama!

mianco | 05 Novembre, 2008 07:21

Ha triomfat el canvi i Barack Obama és el nou president dels EUA. Ha triomfat la lluita per la igualtat i contra els prejudicis més absurds, el "yes we can", les il·lusions americanes d'evolució cap una societat més respectuosa amb la diversitat i la democràcia (66 % de participació). Obama s'ha convertit amb una icona mundial, una d'aquestes a les que la història els va donant cada vegada més pes, perqué impliquen la ruptura amb el passat més recent i tenen el recolzament popular, com el mateix Martin Luther King.

Obama ha guanyat per 364 a 174 vots electorals i per un 52 a un 48 % dels vots directes. El Partit Demòcrata ha sortit reforçat al Congrés, on gairebé obtenen els 60 escons que els permeten no dependre del vot dels Republicans. 

Les persones passen, les idees i els projectes perduren

mianco | 03 Novembre, 2008 23:09

La continuïtat d’una entitat o d’un model d’entitat es demostra quan el seu funcionament no depèn d’un grup de persones. No erram quan deim que els cementeris están plens de gent imprescindible, o quan deim que les persones passen, però les idees perduren i evolucionen. Segur que aquells que em coneixeu m’ho haureu sentit a dir varies vegades.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS