Administrar

Eluana per la llibertat

mianco | 09 Febrer, 2009 21:08

Ha mort Eluana Englaro, la jove italiana que, en estat de coma, respirava assistida des de feia 17 anys. El seu cas ha fet resorgir l'etern debat de la llibertat de les persones a decidir sobre la seva pròpia vida. Des del punt de vista de la filosofia humanista s'entèn la mort com a part del procés vital: la mort és l'irremeiable acte final de la vida.

El cas d'Englaro ha estat, una vegada més, el de la incomprensió i la intransigència d'unes institucions, terrenals o divines. Ha estat el de la lluita per la defensa de la persona com a centre de tota acció conscient, de la lluita per la llibertat, per la fi del sofriment, de l'angoixa i de l'agonia.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS