Administrar

Esclarir els fets

mianco | 12 Agost, 2009 21:21

Durant els darrers dies hem presenciat una nova maniobra de confusió del Partit Popular, una d'aquelles accions encaminades a desviar l'atenció del que realment importa: l'esclariment de la mala gestió de la construcció del Palma Arena, constatada en comprovar com el seu cost inicial (50 milions d'euros) ha estat superat en més d'un 100 % -anam per uns 130 milions i va augmentant-.
 (Segueix)

Les lleis de l'estupidesa humana

mianco | 04 Agost, 2009 21:39

Fa uns quants mesos (i es que el temps passa tan aviat...) la companya Rosamaria Alberdi em va suggerir la lectura d’un breu assaig de l’historiador italià Carlo Maria Cipolla (1922-2000): les lleis de l’estupidesa humana. Cipolla ironitza sobre certs comportaments humans formulant la seva Teoria de l’estupidesa (1988), una obra satírica de gran interès.

En aquest document Cipolla desenvolupa una visió de la gent estúpida com un grup més poderós que grans organitzacions como la mafia, el Complex Militar Industrial, o la Internacional Comunista. El grup dels estúpids, sense reglamentacions, líders o manifests aconsegueix excercir un gran efecte sobre la humanitat amb una coordinació involuntària increíble.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS