Administrar

El canvi Ús ara

mianco | 13 Febrer, 2010 01:19

El PP de Palma afirma que Aina Calvo no pot governar en minoria mentre admeten que si ells acaben governant, si aconsegueixen presentar una moció de censura -que UM haurà de recolzar- ho faran en solitari. Per tant, en minoria.

No deixa de sorprendre'm la linia estratègica dels conservadors en la interpretació del nou mapa institucional: portaveus que es contradiuen entre ells, sobtats canvis d'opinió, influències de diferents nuclis de pressió del partit i greus incongruències s'entremesclen a cada aparició públca d'alguna veu (autoritzada, suposadament). Tot això em fa plantejar-me si algú creu que la ciutadania en sortiria beneficiada d'un hipotètic canvi PSOE-Bloc pel PP a qualsevol institució. 

 (Segueix)

MulticefÓlia

mianco | 09 Febrer, 2010 20:00

Reflexió inicial: la notícia del dia és que Bauzá s'ha reunit amb el president Antich o és que els seus l'han deixat reunir-s'hi?

Cal que ens situem. Primer escenari: ple del Parlament, passades les onze i cinquanta minuts d'avui matí, el portaveu del grup parlamentari popular, Francesc Fiol afirma que el seu grup no presentarà cap moció de censura perquè “només les presenta l'oposició a governs que realment ho fan molt malament” (m'haureu de permetre que faci un parèntesi per a comentar la jugada: crec que és un argument absurd i sense gens de força, especialment perque el PP, en la seva tasca d'oposició, deixa entreveure, iniciativa rere iniciativa, que el Govern ho fa realment molt malament). Missatge: el president ha de presentar una qüestió de confiança davant el Parlament.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS