Administrar

La crueltat de les hemeroteques i videoteques. Part I: Jaume Matas.

mianco | 31 Marš, 2010 17:31

11/12/2006, Canal 3/24 

 (Segueix)

QŘestiˇ de criteri

mianco | 30 Marš, 2010 15:10

  El jutge Castro confirma la fiança de 3 milions d’euros sol·lictada per la fiscalia anticorrupció al, des d’avui, exassessor mediambiental de PricewaterhouseCoopers, Jaume Matas. Desconec si les seves capacitats d’assessorament a empreses han superat la seva gestió del cas Prestige -essent ministre de medi ambient- contemplant l’enfonsament del vaixell des de Doñana.

 (Segueix)

La primera vict˛ria de Carlos Delgado

mianco | 05 Marš, 2010 10:03

Article publicat al diari digital mallorcaprogres.com. 
 
He llegit amb atenció l'extensa entrevista publicada a l'edició local -o el que queda d'ella- d'un diari de tirada estatal als dos candidats a presidir el PP balear. Sens dubte, no és cada setmana que un pot conèixer amb més o manco profunditat el perfil polític de dos personatges com Carlos Delgado i José Ramon Bauzá, dos subjectes que aspiren a presidir el principal referent conservador d'aquestes illes.
 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS