Administrar

Sols hi ha una manera de salvar Son Bosc

mianco | 22 Juliol, 2010 12:34

L'aprovació d'una llei a la carta que permet declarar el golf de Son Bosc com a interès autonòmic és una reminiscència d'altres temps. Parl d'aquella època en que la dreta governava aquest país, parl de quan era habitual legislar i actuar pensant en com afavorir els interessos de molt poca gent amb els recursos de tota la ciutadania.

Qui no recorda el moment en s'utilitzava el Parlament per a aprovar lleis-xapussa on, baix un pretext concret, tot allò que interessava aprovar hi tenia cabuda? És allò que el diputat Miquel Àngel Llauger anomenà “Lleis Frankenstein”. És el cas de la llei que permet la conservació del Pont des Riuet, a Manacor, amb una sentència de demolició del TSJB, també aprovada dimarts. Camuflada baix el nom de llei de mesures urgents relatives a determinades infraestructures i equipaments d'interès general l'únic interès és el d'afavorir conveniències molt particulars.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS