Administrar

Se armˇ el belÚn!

mianco | 07 Setembre, 2010 12:40

 

 

Bauzá també forma part del passat”. Amb aquesta frase es depedeix Miquel Munar del Parlament, després d'haver sol·licitat la seva baixa com a miltant del PP i de renunciar a l'escó que, sens dubte, facilita l'entrada del propi Bauzá a la cambra. Miquel Munar es manifesta en total desacord amb la línia de l'actual direcció del PP balear.


Resulta curiós, en el seu moment els populars transmeten un missatge clar i senzill front als nombrosos casos de corrupció que afecten al partit: no es poden emetre judicis previs, no es pot declarar ningú culpable fins que no ho hagi fet la justícia.


És cert, imputat no vol dir culpable. Però Bauzà ha renunciat a la seva pròpia sentència per a dur a terme una renovació que es tan difícil com incòmoda per la qual, evidentment, necessita una excusa, un punt de partida, un criteri al qual aferrar-s'hi. Bauzá, per tant, o bé no se'n refia dels seus militants que hagin estat imputats (en paraules de Rosa Estaràs, no posa la mà al foc per ells) o simplement li fan nosa.


En aquest sentit Jaume Font convoca una roda de premsa per a explicar el seu punt de vista. És un dels imputats, precisament ell. No debades, parlam del portaveu del grup popular al Consell de Mallorca, d'un potencial candidat a la presidència del Consell i, sobretot, d'un dels pesos pesants del PP a la part forana. És a dir, un element incòmode. La roda de premsa l'ha feta a un bar, perque la direcció no li ha permès fer-la a la seu del partit.


Un bon amic m'assegurava, en certa ocasió, que Bauzá no arribaria a ser candidat del PP al Govern. Avui me'l començ a creure.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS