Administrar

La Matasfera

mianco | 29 Abril, 2007 10:35

Quan parlam de Matasfera parlam d’un món bucòlic, una esfera on no existeix el problema de l’habitatge perquè es tornen el 60 % de subvencions del Govern central en matèria d’habitatge protegit, on no és necessari invertir en universitat degut a les grans taxes d’universitaris que hi ha, on hi ha una televisió plural i gens polititzada, on no existeix el problema de l’estacionalització del treball i on es pot presumir de crear llocs de treball en absolut precaris, amb grans sous i a 40 hores setmanals. A la Matasfera allò que fa falta és invertir en cultura, però no en els creadors o fomentant els hàbits culturals aprofitant els recursos que hi ha... és imprescindible la construcció d’un gran teatre d’òpera, és imprescindible la magnificència descontrolada.

Aquesta és l’esfera que ha ideat Matas i on s’hi troba a gust. Enfora dels problemes de la gent. Té clares les seves prioritats, el teatre de l’òpera va per sobre els projectes socials, l’electoralisme i la seva concepció de les Illes Balears com la seva gran empresa també. “Un teatre que serà complementari al teatre Principal” diuen... però mai es plantejen una formació adient complementària a l’universitària, o una política d’habitatges complementària a l’actual, o polítiques enfront el turisme que permetin al petit hoteler optar a alguna cosa més que empatar. No duu massa bé allò d’escoltar la ciutadania, començà malament la legislatura amb les carreteres...

Tot això en el dia en que El Mundo en informa de que Matas pot treure 30 o 31 diputats. Quina gran notícia!!! Venint de Sigma 2 és un indici fabulós per a tots nosaltres. Congratulem-nos per aquest resultat tan ajustat que es vaticina des de la Matasfera!

Per acabar, vos convid a fer una reflexió: “Per què tots el peperos afirmen contundentment que no faran demagògia sobre el muntatge d’eivissa?

Comentaris

 1.  
  La matasfera

  La gent és com si no existís a la Mtasfera que descrius, és indignant el que s'està fent amb nosaltres. Necessitam un canvi ja!

  Jordi | 29/04/2007, 10:50
 2.  
  Reflexión

  Dicen que no van a hacer demoagogia al respecto y es precisamente lo que stan haciendo y sin fundamento. El caso ibiza es una gran patraña!!

  Laura | 29/04/2007, 11:05
 3.  
  Cristina

  Dur però cert. Me consider ciutadana del món, sense prepotència així definida. Pero les arrels són Mallorca, sa Roqueta. I és trist però cert, me fa pena sa política actual, sobretot en matèries de cultura, construcció i mediambient. Qué les coses no s'arreglen de sobte posant molints de vent per tot allà on càpiguen...per molt bé que funcionin.
  Ànim!

  Cristina | 29/04/2007, 21:57
Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS