Administrar

Valorar després d'una derrota (però no acotam el cap!)

mianco | 01 Juny, 2007 11:54

Després d’un període de reflexió que he tengut la llibertat de prendrer-me, per tal d’analitzar-ho tot des d’una òptica més objectiva, pens que ha arribat el moment de felicitar els guanyadors de les eleccions a Santa Eugènia i desitjar-los sort en la gestió dels bens i serveis públics del nostre poble, tot desitjant que no s’oblidin dels joves, que també exisitim.

El poble ha parlat i ha decidit donar-los la majoria absoluta. Els resultats són inqüestionables, a pesar de la poca diferència de vots, i el poble ha decidit propiciar un gir de 180º, baix el meu concepte no tant per falta de confiança, sinó com a càstig, un càstig que crec excessiu. Ara ens queda fer una oposició digna i treballar pel poble en la mesura de les nostres possibilitats. La que, en la meva opinió (i no la canviaré mai), era la candidatura més preprada per afrontar aquests quatre anys no tendrà la possibilitat de demostrar-ho, no tendrà la possibilitat de demostrar que la renovació de l’ajuntament era present en si mateixa.

Hauriem estat un bon grup municipal. En la meva vida he vist un grup més engrescat que aquest per treballar pels taujans. En un moment s’han esborrat tots els projectes socials que teníem en ment per renovar Santa Eugènia, però ja se sap, així és la democràcia i basta. No hi ha res a discutir, el poble tendrà allò que ha desitjat. Per això es sobirà i respectable.

En qualsevol cas don gràcies a tots aquells que m’han permès seguir aprenent i creixent interiorment, a tots els que m’han permès conèixer una mica millor ca meva i els meus. Hem format un grup fantàstic que ben segur perdurarà en el temps, a part de qualsevol qüestió política, ja que ara separarem els nostres futurs projectes polítics. A tota aquesta gent encara els queda molt per dir, molt per fer. Gràcies per fer-me una mica més gran.

Per una altra banda ens hem de felicitar perque el PSIB-PSOE es va convertir, per primera vegada a la història de la democràcia, en la segona força més votada al Parlament de les Illes Balears al nostre municipi. En quatre anys hem doblat els vots dels taujans, i hem multiplicat per vuit els que teníem fa precisament vuit anys.

La meva finestra al canvi segueix oberta, amb la seguretat de que la coherència i el sentit comú decidiran a favor nostre. Esperaré ansiosament el moment.

Comentaris

 1.  
  Feina

  Pensa Miquel Àngel que en l'oposició s'aprèn molt, i que, d'aquí a quatre anys estaràs molt més preparat que ara per optar a la batlia de Santa Eugènia. Estic segur que els taujans t'ho mostraran d'aquí a quatre anys. Però ara és el present i s'ha de fer feina, des de l'oposició, per millorar Santa Eugènia. La resta millorarà des del govern.

  Ignasi Serra | 01/06/2007, 13:29
 2.  
  Ànim, Miquel Àngel

  Des de Ciutat, una abraçada.

  No guanyar una batalla no implica perdre la guerra i fer oposició és també una manera de treballar per al poble

  TONI ROIG | 01/06/2007, 21:33
 3.  
  Ànim i a seguir fent

  Bones Miquel Àngel!
  Pel que et conec i pel que m'has dit, sé cert que has fet molt i has aprés molt a nivell personal amb la candidatura a aquestes eleccions, com tu dius no ha anat bé, però saps que mostran-te com ets i fent feina pel que estimes, pel teu poble, a poc a poc aniràs creixent més.
  Sinó pensa una cosa, fa quatre anys vares mobilititzar la primera candidatura del PSIB a Sta Eugènia, ara has fet molt més, hi has vist que estàs més preparat, i ara com oposició segur que aprendràs més i que a poc a poc, aconseguiràs el resultats desitjats, el bé pel teu poble.
  Miquelet sé cert que seguint fent feina amb discreció, sinceritat, humiltat i amb bones maneres, simplement mostran-te com ets, i com sempre has fet arribarà el dia en que hi hagi un vertader canvi a Santa Eugènia.
  Molts d'ànims i fins una altre

  Biel Fornés | 04/06/2007, 22:10
Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS