Administrar

Deixar la política

mianco | 06 Juny, 2007 09:22

Els darrers dies hem pogut llegir i sentir amb prou insistència que Jaume Matas podria deixar la política, si el pacte amb UM no és possible, per iniciar una nova etapa al front d’una empresa privada. Per una abanda me n’alegr per ell: per fi podrà gestionar bens i serveis així com a ell li agrada, així com ha gestionat la nostra comunitat autònoma, com la seva empresa privada, fent i desfent sense cap tipus de planificació, pensant en l’aquí i l’ara, realitzant els projectes que se li acuden un bon matí. En qualsevol cas, crec que quan els diners són d’un mateix es pensen dues vegades segons quins projectes...

No se si és una bona o una mala notícia. Tremol només de pensar qui pot agafar les regnes del PP balear. Potser n’Estaràs? O pitjor... en Delgado??

Que Déu (o els militants del PP) ens agafin confessats...

Comentaris

 1.  
  Cert

  Ben cert...

  Tomàs | 06/06/2007, 10:40
 2.  
  Lideratge

  Ja hi comença a haver disputes internes en el PP. Alguns alts càrrecs ja acusen en Delgado de crispar l'ambient.

  Tenint en compte les dues majories absolutes més importants que té el PP es veu una crisi interna a curt plaç. A una part del quadrilàter hi ha Pere Rotges, a l'altra Carlos Delgado. A no ser que un dels dos renunciï el combat està servit.

  Ignasi Serra | 06/06/2007, 11:14
 3.  
  Liberal

  Jaume Matas no ha triomfat mai a l'empresa privada. La dreta té dins l'Administració la gent que no és capaç de fer surar empreses: els serveixen per desviar doblers públics. Això és el seu "liberalisme".

  Pere | 07/06/2007, 10:30
 4.  
  Totalment d'acord

  De fet es comenta que en Pere Rotger ha tengut vàries experiències negatives a l'empresa privada. Amb els nostres diners és clar que és molt més senzill invertir i negociar alegrement.

  mianco | 07/06/2007, 11:16
 5.  
  empresa privada??

  el veieu capaç de liderar una empresa? realment, per l'únic que el veig és per vendre espardenyes a preu de saldo a la Plaça Major...

  binixems | 12/06/2007, 10:40
Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS