Administrar

Si, promet

mianco | 18 Setembre, 2007 19:39

Promet que treballaré pel bé comú, pel de tots els ciutadans.

Avui he promès el càrrec de diputat del Parlament de les Illes Balears. És un orgull poder dir que, per primera vegada, Santa Eugènia té representació a aquesta cambra. M’ho va recordar fa uns mesos en Rafel Crespí (“Quisa” pels amics xDD!), mentre preparàvem una sortida gegantera: hi ha hagut directors generals i gerents de serveis públics taujans, hi ha hagut diversos membres de llistes autonòmiques del nostre poble, però fins ara mai un diputat.

Més enllà de qüestions ideològiques crec que és un fet positiu per tots els taujans, perquè demostra que de cada vegada participam més a les institucions públiques, cada vegada gestionam més bens i serveis.

Canviant de tema: Enhorabona Rialles! Ja ets un més a la comunitat blogaire. I na Marieta Vidal també!  Sou realment molt bons, seguiu així! Ah, i intentaré escriure més sovint, o tal vegada simplement penjaré fotos...

Comentaris

 1.  
  Enhorabona

  Enhorabona! Ara ja ho podem dir, tenim un diputat taujà, jo ho he vist! xD

  He de reconeixer que les 4 hores de plenari se m'han fet una mica feixugues, però no han estat pagades per sentir els dois que deien i les potadetes que feien els peperitos que tenia al darrera i al costat (crec que ho fan a posta, no crec que siguin tan purs, és mal de fer ser-ho tant).

  Esper que facis bona feina i de profit per aquest país i que no la liis massa pitjant es botonets.

  Fins ara!

  Xavi Parrec | 18/09/2007, 19:57
 2.  
  Enhorabona

  n'hi ha que l'enveja els fa sortir sabonera per la boca com si fossin "la niña del exsorcista" i l'elecció de la peli està feta amb tota la mala intenció del món.

  Xis | 18/09/2007, 20:31
 3.  
  honorable senyor

  Eiii, gràcies per donar-me sa benvinguda al món dels Blogs i enhorabona per ser el primer taujà que es seu a un seient del Parlament

  miquel rialles | 18/09/2007, 21:49
 4.  
  Enhorabona

  Enhorabona pel seu nomenement, i enhorabona a tots els demòcrates que han treballat per a la consolidació de l´Estat de Dret al poder veure amb el seu nomenement la consolidació i maduresa de la Democràcia, Constitució i Llibertats en el nostre País,la seva joventud al recollir l´acta de Diputat és el millor senyal que anem per bon camí.

  Julià Antoni Alorda Juan | 19/09/2007, 07:58
 5.  
  Enhorabona

  Avui mirant sa tele, t´he vist i pel meu cos ha recorregut un sentiment de alegría i de bons records. Esper que tot te vagui molt be, i ho sàpigues fer tan be com ho fas tot!!Enhorabona!!!!

  bolut | 19/09/2007, 18:26
 6.  
  Simplement, Gràcies!

  Gràcies a tots per les mostres d'afecte. Desig no decepcionar-vos i aprofitar aquesta experiència per crèixer interiorment. Les vostres paraules m'arriben endins, perquè perceb que són dites amb honestedat. Una altra vegada les més sinceres gràcies.

  mianco | 20/09/2007, 13:40
 7.  
  honorable miki

  Diuen que la revolució es porta al cor, no a les paraules per viure d'elles. N'hi ha que ens posen l'etiqueta d'interessats, de pilotes, fins i tot de vessuts amb ganes de cobrar i prou. Però la realitat fa tancar la boca de totes aquestes persones, l'única realitat, que ens diu que les persones valentes i amb empenta poden arribar a llocs on pocs anys enrere (la gent de la nostra edat) ni ho somiàven. Tu n'ets una mostra. Enhorabona Miki. Que aquest nou càrrec t'ompli de noves experiències i que el disfrutis. Perquè de feina en faràs, n'estic ben segur. Salutacions des de "sa roqueta"!

  binixems | 20/09/2007, 18:03
 8.  
  com has dit?

  k es això de creixer interiorment ?? ke feis daval les taules...

  anònim xD | 20/09/2007, 19:10
 9.  
  Re: Si, promet

  Les paraules de'n David sempre reconforten: és una persona capaç d'expressar una idea mitjançant sensacions diverses, capaç de positivitzar les coses que la gran majoria negativitzen. És per aquestes coses que crec que els del 83 som especials ;p! Gràcies binixems!
  Amb "créixer interiorment" volia expressar la il·lusió que tenc per gaudir d'aquesta experiència i fer-la profitosa, és la voluntat de ser de cada dia més vàlid, de cada dia més gran, millor persona.
  Davall les taules que jo sapi, i de moment, no passa res!

  mianco | 20/09/2007, 19:33
 10.  
  Re: Si, promet

  Enhorabona, felicitats i bona feina.

  Meam si agafes el telefon qualque vegada....jejejeje

  Biel Gelabert | 21/09/2007, 22:18
 11.  
  Felicitats

  Aquests moments eren desitjats però sobretot eren esperats.Era ja necessari el reconeixement de tots els teus dies de feina i sobretot el reconeixement del valor que tens per formar part del parlament i en aquests moments ser diputat.Desprès de intensa tasca dins el partit i de ganes de fer molta feina aquest càrrec ha suposat un esplendit moment per demostrar a tots el taujans i tota la gent de Mallorca juntament em tots el teus companys, el coratge, la voluntat i sobretot el seny que tens per ocupar aquest càrrec.Et vull tornar a dir, que estic molt contenta i orgullosa que a la fi els teus esforços hagin donat fruit i sobretot que puguis continuar demostrant lo molt que vals com a persona i com a taujà que ets!

  Una besada*

  Sal&dulçura | 22/09/2007, 17:55
 12.  
  Enhorabona i endavant

  Crec que tens una interessant tasca per endavant; ets un diputat de les Illes Balears i aquest blog, tal volta, l'escó de tots els que t'hem votat.

  Gràcies per mantenir aquesta finestra oberta que ara mira al Parlament de les Illes Balears.

  Toni Roig | 25/09/2007, 04:11
 13.  
  Jove i amb força. A fer molta feina

  Els meus millors desitjos per aquesta nova etapa.Hi ha molts de diputats que son vells dinosauris amb molta experiència però que necessiten recanvis, esper que no quedis al cami i facis molta feina pels balears, ho necessiten. Lo dit molta sort.

  Un que te veu cada dimarts | 01/10/2007, 20:57
 14.  
  Enhorabona!

  Bones Miquel Àngel! Una vegada més et don l'enhorabona. Has fet molta feina i te la mereixes!

  Fins la propera.

  Biel Fornés | 02/10/2007, 21:44
Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS