Administrar

Altes dosis de cara i desvergonya

mianco | 24 Abril, 2008 11:45

He trobat interessant l’article que ha escrit avui Eberhard Grosske. És un tema que domina molt més d’allò que ho puc fer jo, evidentment. No puc explicar quin és el procés de demagogització i d’absurdesa al qual pot arribar el Partit Popular, en aquest cas, tan bé com ell. Simplement recomanaria accedir al link.

En qualsevol cas si que em sembla interessant recordar que un dels destacats líders de la Plataforma d’Es Molinar amb qui s’ha reuint Catalina Cirer és –ben llampant ell- Juan Francisco Gálvez, ex Director General de Joventut (segons relata una llegenda popular) amb el Govern de Jaume Matas, responsable, entre d’altres coses, de la fallida tècnica del Consorci Turisme Jove: amb un pressupost anual de 2 milions d’euros te un deute de 6, fa mesos que els proveïdors no subministren absolutament res a les instal·lacions que gestiona TJ. 

Només volia afegir un petit detall; dimarts 22 d’abril, Plenari al Parlament de les Illes Balears. Torn de preguntes: 

Pregunta num. 5: RGE NÚM. 3487/08, PRESENTADA PER LA DIPUTADA SRA. AINA MARIA CASTILLO I FERRER, DEL GRUP PARLAMENTARI POPULAR, AMB LA FORMULACIÓ SEGÜENT: 

QUINES PREVISIONS TÉ LA CONSELLERIA DE SALUT I CONSUM EN RELACIÓ AL NOU CENTRE DE SALUT PREVIST AL MOLINAR? 

La resposta en si suscitava poc interès entre el Grup Parlamentari Popular. Interessava molt més remenar el cullerot...

En el moment en que Vicenç Thomàs anuncià que Aina Castillo havia remés (per 4 vegades) una carta a la que en aquell moment era la batlessa de Palma, Catalina Cirer, recomanant la no construcció d’un centre sanitari al solar en qüestió –el polèmic solar-, la implicada, sense tenir la paraula (fent gala d’un costum molt poc elegant i molt generalitzat a la secció dreta de la cambra), cridava enèrgicament: 

- Demostra-ho!... Demostra-ho!! 

Comentaris

 1.  
  ALTRES DOSIS

  perfecte miquel angel, m'encanta veure com demostres el cumul de desproposits i mentides del PP, ànim i segueix...

  rafel crespi | 24/04/2008, 16:42
 2.  
  Re: Altes dosis de cara i desvergonya

  Sorpren veure com es retracta el PP. Aquests han cregut que mai es fiscalitzaria la seva gestió...

  Adobe | 25/04/2008, 12:49
 3.  
  CORRUPPTES

  Si és que aquests del PP l'únic que saben fer quan governen és robar. I tots s'excusen en que estan malalts. Quina vergonya!

  Fart | 28/04/2008, 17:40
 4.  
  Alt. dosis de desvergo.

  Justament els Socilistes no poden donar classes de moralitat referent a "Xorissos",recordau els Guerra, Roldan, Rubio, etc,etc; supervisats tots els per la famossa "X" (¿Felip?).Au idó que "EN TODAS PARTES CUECEN HABAS".

  TORRACOLLONS (es vertader) | 06/05/2008, 06:43
 5.  
  Re: Altes dosis de cara i desvergonya

  Heus aquí, el comentari justament superior, un bon exemple de ciutadà que justifica l'acció dels imputats i detinguts peperos. Heus aqui l'exemple de personeta que recorre a infraccions legals de fa 15 anys -no en trobarà més i, fet i fet, la seva memòria històrica no comença molt abans ni acaba molt despres...-.
  Heus aqui un especímen de votant de dreta no desencantat, heus aqui un subjecte que prefereix l'intent de desmoralització de tot l'espectre polític abans que el reconeixement de que s'han fet malament (i tan malament) les coses.

  Heus aquí un subjecte polític gris, fred, trist i pudent.

  TORRACOLLONS (el de broma, per sort) | 06/05/2008, 06:54
 6.  
  Altes dosis de cara i desvergonya

  Col.lega la història está escrita i ningú la pot canviar i més manco un com tú que col.loques adgetius als altres de lo que realment ets tú, pudent no ho sé perque procur está bastant enfora de NOSFERATUS com tú. A seguir cercant él "Maligne" que conviu entre voltros i la vos tornará a fer.

  TORRACOLLONS (es vertader) | 08/05/2008, 07:18
 7.  
  Re: Altes dosis de cara i desvergonya

  No tenc ni idea de qui ets ni entenc que vols dir, perque t'expresses malament i perque no entenc que dius... No xerr es teu idioma per lo vist.

  TORRACOLLONS (el de broma, per sort) | 08/05/2008, 19:37
 8.  
  idiomes

  Jo tampoc parl l'idioma d'en Torracollons, i mira que he cercat al DIEC i a la RAE la paraula 'NOSFERATUS' i a cap dels dos diccionaris normatius m'ha sortit el significat de dita paraula. Que és d'important escriure bé, en qualsevol llengua!

  Miquel Romaguera | 08/05/2008, 20:03
 9.  
  UN MEM PER TU...

  Al meu blog he deixat un "Mem"... per tu ;)

  Visita el meu blog...

  Cosme | 22/05/2008, 18:59
Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS