Administrar

Se armó el belén!

mianco | 07 Setembre, 2010 12:40

 

 

Bauzá també forma part del passat”. Amb aquesta frase es depedeix Miquel Munar del Parlament, després d'haver sol·licitat la seva baixa com a miltant del PP i de renunciar a l'escó que, sens dubte, facilita l'entrada del propi Bauzá a la cambra. Miquel Munar es manifesta en total desacord amb la línia de l'actual direcció del PP balear.


Resulta curiós, en el seu moment els populars transmeten un missatge clar i senzill front als nombrosos casos de corrupció que afecten al partit: no es poden emetre judicis previs, no es pot declarar ningú culpable fins que no ho hagi fet la justícia.


És cert, imputat no vol dir culpable. Però Bauzà ha renunciat a la seva pròpia sentència per a dur a terme una renovació que es tan difícil com incòmoda per la qual, evidentment, necessita una excusa, un punt de partida, un criteri al qual aferrar-s'hi. Bauzá, per tant, o bé no se'n refia dels seus militants que hagin estat imputats (en paraules de Rosa Estaràs, no posa la mà al foc per ells) o simplement li fan nosa.


En aquest sentit Jaume Font convoca una roda de premsa per a explicar el seu punt de vista. És un dels imputats, precisament ell. No debades, parlam del portaveu del grup popular al Consell de Mallorca, d'un potencial candidat a la presidència del Consell i, sobretot, d'un dels pesos pesants del PP a la part forana. És a dir, un element incòmode. La roda de premsa l'ha feta a un bar, perque la direcció no li ha permès fer-la a la seu del partit.


Un bon amic m'assegurava, en certa ocasió, que Bauzá no arribaria a ser candidat del PP al Govern. Avui me'l començ a creure.

Comentaris

 1.  
  Re: Se armó el belén!

  Molt bò!

  Xeto | 07/09/2010, 13:33
 2.  
  Se armó el Belen

  ¿Pareix que vos fá molta de por aquest tio de Marratxí?, au idó, si per història es lloc politicament parlant i per lo tant natural de l´esquerra tothom ja sap hon ès, a l´oposició, les reinvindicacions no es poden fer gobernant, o sí???

  Pere Gonella | 16/09/2010, 11:19
 3.  
  Se

  Je,je,je; no te agrada gens els comentaris que no van dins la teva corda he?, je,je; ja vos queda poquet de xuclar de sa menjadora i aquí a Santa Eugènia ja te cagues tio.

  Pere Gonella | 17/09/2010, 06:53
 4.  
  Re: Se armó el belén!

  Bon dia Pere Gonella.

  Gràcies pels teus comentaris. Abans de res demanar-te disculpes per la tardança en la moderació. No ha estat intencionat i és cert, ho hauria d'haver fet abans!

  Primer t'he de dir que por, exactament por, no és que en Bauzá me'n faci gaire. En realitat, por no me'n fa cap polític fins que no fica la mà dins la caixa i, de moment, pareix que ell no ho ha fet. Això si, crec que si Bauzá ha de ser candidat a la presidència del Govern ha d'entrar al Parlament des de ja, i ara té una oportunitat magnífica per a fer-ho, després de la dimissió -per discrepàncies internes- de Miquel Munar. És amb aquestes accions que un demostra la seva valentia -més enllà de la presa de decisions orgàniques al propi PP-, la que necessita el president d'una comunitat com la nostra. No ho trobes així?

  Per una altra banda, he de reconéixer que la dreta, a nivell global, té la tendència a pensar que la única opció legítima de Govern és la seva. Sabem que no és així, òbviament, però si que cal apuntar que les seves estratègies de comunicació són fantàstiques, també a nivell global. Et recoman el llibre de George Lakoff "No pienses en un elefante", on parla precisament d'aquest tema.

  Exemple: En quatre anys construeixen carreteres que fan molt de renou i que provoquen manifestacions multitudinàries a la contra, centres sociosanitàris que han hagut d'estar remodelats perque eren un autèntic despropòsit, un velòdrom no homologat que ha costat el doble que el nou estadi de l'Espanyol (amb capacitat per 50.000 persones), un metro que s'inundava amb quatre gotes i compren una maqueta d'òpera per valor d'un milió i mig d'euros (equivalent al pressupost de l'Ajuntament de Santa Eugènia de tot un any), amb fons de l'IBISEC, destinats a la construcció d'infraestructures educatives. Amb això es presenten a les eleccions com a magnífics gestors! I això m'obliga a donar l'enhorabona al PP per fer creure aquest missatge a una part de la societat.

  Parlaré únicament de l'opció progressista del meu partit, i afirmaré de manera contundent que som els millors gestors que pot tenir aquesta comunitat. I oferiré dades per a comparar, més envant. M'hi compromet. Val a dir que som la única opció unida i forta, característiques -fins ara- pròpies dels conservadors. No hem fet cap reivindicació des del govern, simplement governam, per cert, en un moment de crisi brutal.

  Per una altra banda et diré que SI, que vull encapçalar un projecte al nostre poble. Hi estic vertaderament engrescat, i compt amb un grup de persones boníssim per a fer-ho. Això em dona garanties per a fer-ho bé, si no fos així no hauria donat la passa, t'ho assegur. Crec que es poden fer les coses millor per Santa Eugènia i intentaré demostrar-ho. Després la gent decidirà, així de senzill i planer. Així de legítim.

  Et convid a tenir una xerrada intensa. Si no vols donar la teva identitat de manera pública (jo he triat fer-ho de manera totalment oberta, però entenc que la teva també és una opció) pots fer-ho enviant-me un email. Crec que és necessari rebre impressions diferents, no només les que m'agradin. Aquesta és una manera de créixer.

  Que tenguis un bon dia, company!

  mianco | 17/09/2010, 07:49
 5.  
  Miquel Àngel, tu si que fas por

  Pareix mentida que encara hi hagi gent capaç de pensar que "lo natural de s'esquerra és s'oposició i sa reivindicació", això sona a pensament d'abans de 1936 com a mínim, de gent que li agradaria que no hi hagués eleccions perquè ets senyors seguissin fent duros damunt l'esquena dels jornalers. Per favor, si pareixes sortit d'aquell anunci que diu "Y Franco que piensa de todo esto"?

  Saps que m'has fet pensar a jo, Pepet Gonelleta, que qui teniu por sou els taujans de la dretota de tota la vida perquè en Miquel Àngel és capaç de foter-vos a l'oposició que heu estat tants i tants d'anys.

  I d'en Bauzá, poques coses que comentar, no controla ni el seu partit i voleu que governi les Balears, desengnau-vos Gonelles del món, que en Bauzá és la titella del "Caudillo de Calviá", firmes i ar!

  Els Gonelles del món heu evolucionat cap enrera enlloc de cap envant en tots aquests anys, encara haurieu d'anar a repàs de democràcia, que molta falta vos fa.

  Xarumbo | 18/09/2010, 09:11
 6.  
  Re: Se armó el belén!

  Joder Gonella, t'han deixat ben planxat eh? Jajajajajajjajaajaja!

  Perepunyetes | 20/09/2010, 07:54
 7.  
  Se armó el Belen

  Aixó m´agrada; els Talibans surten del seu amagatall,després de més de tres anys encara no heu digerit sa putada inesperada que sa varen atrevir a fer els peperos, demanau, pel poble, demanau, me pareix a mí que hi ha CUNYAT "xinet" per estona, si no al temps.

  Pere Gonella | 20/09/2010, 09:38
 8.  
  Re: Se armó el belén!

  Es confiats van a l'infern Gonella, tu que vas a missa ho hauries de sebre.

  Barrut | 20/09/2010, 16:22
 9.  
  Re: Se armó el belén!

  No em sent identificat amb les referències als talibans ni als amagatalls, no se per qui va. Em consider una persona de seny i, en contra del que fan altres, sempre don la cara. No consider que el PP fes cap putada a ningú. Varen guanyar unes eleccions democràticament. Total respecte per la meva part a la voluntat del poble. Allò que no faré mai serà atacar a qüestions personals, no em sembla massa elegant.

  mianco | 21/09/2010, 12:34
 10.  
  Re: Se armó el belén!

  Jo lo que me deman es que ha fet de bo pes poble aquest batle pepero que hem tengut. No me ve res an es cap, deu ser que no ha fet res.

  Taujanet | 23/09/2010, 16:46
Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS